Node Convert

Node Convert (7.x-1.2)

- Adott tartalomtípusú tartalom módosítása egy másik tartalomtípusba.

- Plusz egy fül jelenik meg az oldalon, ahol ki lehet választani, hogy melyik legyen az új tartalomtípusa a tartalomnak.

- Konvertálás előtt kiírja az adott mezők értékeit és meg lehet adni, hogy melyik mezőből melyik mezőke kerüljön az érték.

- Csak bizonyos típusú mezőket fogad el (Text, Number, Image, File, Node reference, User reference, Term reference, Entity reference, Link, Date, Datestamp, Email)

- Noha a konverziót elvégzi, de mégis néhány kiegészítő feladatot nem tud elvégezni (XML Sitemap és field_data_comment_body), így emiatt minden konvertálás végén hibaüzenetet generálva összeomlik! Az XML Sitemap esetén létezik PATCH, az utóbbira viszont nem!

- Modul törlése esetén is hibaüzenetet generál!DEV-es kiegészítések

- Megadható, hogy mely szerepkör mely típusból és/vagy típusba konvertálhat! Alapesetben még az admin sem kap semmilyen jogot!

- Bár felajánja, hogy Kép és Fájl típusú mezők esetén a fájlok átkerülhetnek a másik típus könyvtárába, de ezen funkció mégsem működött és PATCH sincsen hozzá!

- field_data_comment_body hiba javítva, de az XML Sitemapos nem - de arra ugyanaz a PATCH jó, mint ami az alapverzióhoz kell!

kép: 
Új fül (Konvertálás)Tartalomtípus kiválasztásaMezők kiválasztásaHibaüzenet - XML Sitemap-os PATCH elvégzése előttHibaüzenet - XML Sitemap-os PATCH elvégzése után
Konvertálás utánHibaüzenet modul törlésekor